banner

Recept: Pečená masová roláda v igelitové folii

Postup

Já roládu kupuji,ale dá se udělat doma. Koupit folii a provázek a vyrobit doma.Roláda je šťavnatá,drží pěkně vcelku a peče se vlastně ve vlastní šťávě.Dávám do pekáčku na trochu vody.Igelit se nepropíchává.Peče se na 160-170 st.asi hodinku a půl.Krájím z praktických důvodů až po zchladnutí,roláda se nerozype,položím plátky zpátky do pekáčku a znovu v troubě ohřeju.Je to výborné!!!!

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Obrácená topinka

Následující recept:

Briošky

Pečená masová roláda v igelitové folii - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40