banner

Recept: Pečená masová roláda v igelitové folii

Postup

Já roládu kupuji,ale dá se udělat doma. Koupit folii a provázek a vyrobit doma.Roláda je šťavnatá,drží pěkně vcelku a peče se vlastně ve vlastní šťávě.Dávám do pekáčku na trochu vody.Igelit se nepropíchává.Peče se na 160-170 st.asi hodinku a půl.Krájím z praktických důvodů až po zchladnutí,roláda se nerozype,položím plátky zpátky do pekáčku a znovu v troubě ohřeju.Je to výborné!!!!

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Obrácená topinka

Následující recept:

Briošky

Pečená masová roláda v igelitové folii - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

69 %
47 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici