banner

Postup

Dělala jsem žemlovku a na ní jsem si vytáhla z mražáku jablečné pyré,které si sama dělám.Když mi někdo dá hodně jablek.Stejně dobře poslouží i jablečná přesnídavka,nebo jablečný mošt.
200ml-jablečného pyré
100ml mléka
asi 5 lžíc cukru,sul
droždí
500g hladké mouky(nebo podle hustoty
a 2 vajíčka
Všiměte si,že tam je minimum cukru a žádný tuk.Pekárna udělala těsto.Já jsem pak dělala hady a ty zakroutila do tvaru briošek.Potřela mlékem a šup do trouby.Z pulky těsta jsem udělala obří briošku,dala do dortové formy a upekla vlastně mazanec.
Bylo to všechno výborné a druhý den užasně vláčné.Vubec to neztvrdlo.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Briošky - diskuze

jooo,vyzkoušíme zítra
vypadá to parádně,až schrastím jablka,vyzkusím
Jablka mám,takže mi nic nebrání stvořit tuhle mňamku.Díky za recept.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

79 %
31 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 39 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici