banner

Postup

Pangas filety


sůl


česnek


strouhanka


vejce


hl.mouka


olej


 


Filety z pangase omyjeme,osušíme a posolíme. Potřeme rozmačkaným česnekem a obalíme jako řízek v trojobalu. Smažíme do zlatova. Jako přílohu jsem dala bramborovou kašičku a jahodový kompot.


Celková cena jedné porce cca 30 kč

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Vánoční tvarohová štola

Následující recept:

Rychlý banánový dort

Pangas za chvilku - diskuze

Pangas čeká v mrazáku,tak už vím,jak ho udělám.
taky dělám a moc nám to chutná

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40