banner

Postup

1 lžíce olivového oleje


300gr rozpůlených žampionů


4 kuřecí stehna bez kůže


500 gr rajčat. pyré nebo krájená rajčata s česnekem nebo bylinkami (bazalka...)


1 kostka kuř. bujonu


100gr černých oliv


pepř


 


žampiony opéct na oleji do zhnědnutí, přidat kuřecí stehna, opéct ze všech stran, vlít pyré, přidat bujonovou kostku, vmíchat olivy, opepřit. Dusit 40 min pod pokličkou, posypat petrželkou.


 


recept jsem nasla v casopise Apetit

Sdílejte stránku

Kuře marengo - diskuze

Lucko, to byla dobrotááááááááááááá. Máme plná bříška. Rychlé, jednoduché a lehké.
Teda, to musí být dobrota
to zní moc dobře

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40