banner

Postup

1 lžíce olivového oleje


300gr rozpůlených žampionů


4 kuřecí stehna bez kůže


500 gr rajčat. pyré nebo krájená rajčata s česnekem nebo bylinkami (bazalka...)


1 kostka kuř. bujonu


100gr černých oliv


pepř


 


žampiony opéct na oleji do zhnědnutí, přidat kuřecí stehna, opéct ze všech stran, vlít pyré, přidat bujonovou kostku, vmíchat olivy, opepřit. Dusit 40 min pod pokličkou, posypat petrželkou.


 


recept jsem nasla v casopise Apetit

Sdílejte stránku

Kuře marengo - diskuze

Lucko, to byla dobrotááááááááááááá. Máme plná bříška. Rychlé, jednoduché a lehké.
Teda, to musí být dobrota
to zní moc dobře

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

70 %
47 hlasů

4 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici