banner

Postup

Do pekáče nakrájím na větší kousky zeleninu,kterou máme rádi.Zelí,mrkev,papriky,rajčata,petržel,celer a hlavně brambory.Na to položím nasolené a oppřené porce králíka.A zasypu další vrstvou zeleniny a brambor.
Malinko podleju vodou.Lze přidat i kousek másla,sádla nebo kapku oleje.Vložím do trouby a peču cca 1,5hodiny.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Králík po kanadsku

Následující recept:

Karbenátky v zelí

Králík na zelenině - diskuze

Hm..a k tomu uz asi nic nedavas, kdyz tam jsou brambory, vid? To zni taky dobre..:))

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40