banner

Postup

Králíka si rozdělím na jednotlivé porce,ty osolím,opepřím a vložím do pekáčku.Zaleju marinádou. 1 sklenička oleje 1 sklenička kečupu sladkého 1/2 skleničky kečupu pálivého sůl pepř chilli trochu worchestru trochu sojovky 2 větší nakrájené cibule
4 rozmačkané stroužky česneku
Marinádu si smíchám v misce.Lze i svařit(bez cibule). Peču cca 1,5 hodiny.Pokud je potřeba,podliju troškou vody. Maso si naložím aspoň 1 den dopředu.Podávám s knedlíky,rýží,těstovinami.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Kynuté ovocné knedlíky

Následující recept:

Králík na zelenině

Králík po kanadsku - diskuze

Tak to zni dobre. To bude urcite lahudka.. mnam..vyzkousim

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40