banner

Postup

Mleté maso(hovězí,vepřové),sůl,pepř,vajíčko,majoránka,cibulka na drobno,strouhanka,olej na smažení.
Sklenice sterilovaného bílého zelí,dva masoxy,asi 200 ml vody.
 
Uděláme si karbenátky,které z lehka osmažíme na oleji.Vyjmeme a vložíme do zapékací misky.Na masíčko dáme zelí tak,aby karbenátky lehce vykukovali.Potom si v horké vodě rozpustíme masoxy a zalijeme tím karbenátky a zelí.Přiklopíme a pečeme asi 1-1,5 hodinky posledních 15 minut pečeme odkryté.Podáváme s vařeným bramborem.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Králík na zelenině

Následující recept:

Honafí masový koláč

Karbenátky v zelí - diskuze

Skvělý nápad.Vyzkoušíme.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40