banner

Postup

Mleté maso(hovězí,vepřové),sůl,pepř,vajíčko,majoránka,cibulka na drobno,strouhanka,olej na smažení.
Sklenice sterilovaného bílého zelí,dva masoxy,asi 200 ml vody.
 
Uděláme si karbenátky,které z lehka osmažíme na oleji.Vyjmeme a vložíme do zapékací misky.Na masíčko dáme zelí tak,aby karbenátky lehce vykukovali.Potom si v horké vodě rozpustíme masoxy a zalijeme tím karbenátky a zelí.Přiklopíme a pečeme asi 1-1,5 hodinky posledních 15 minut pečeme odkryté.Podáváme s vařeným bramborem.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Králík na zelenině

Následující recept:

Honafí masový koláč

Karbenátky v zelí - diskuze

Skvělý nápad.Vyzkoušíme.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

18 %
8 hlasů

77 %
34 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 44 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici