banner

Postup

Budete se divit,ale jde to krásně dohromady. Jablka jsem připravila tak,že jsem je oloupala a nakrájela na tenké plátky,přidala jsem i hrušky.To celé jsem zalila pomerančovým džusem. Přelila jsem to do hrnce a přidala k tomu kuřecí stehení řízky.A osolila.Asi hodinku jsem vařila,aby bylo maso pořád ponořené.Když tak přilíjte trochu vody.Po hodině jsem maso vytáhla a jablka rozšlehala,byli měkké tak stačilo metličkou.ani jsem nemusela vytahovat mixer.Zahustila jsem to moukou a trošičku opepřila.Povařila a vylila jsem tam smetanu.Povařila a bylo to.POdávala jsem s rýži. Je to stašně jednoduché a překvapivě dobré.A už bez smetany a mouky to bylo jedlé.Tak by se to dalo udělat i nějakým prckum,co ještě nemužou nic moc jíst.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

ŠPEKOVÉ KNEDLÍKY

Následující recept:

fazole

Jablečná omáčka a kuře - diskuze

to by mi určitě chutnalo,mám ráda ovoce versus maso.....vyzkouším
Gábi já teda kombinaci maso a sladký ovoce (ananas,jablka,švestky...)moc nemusím,ale Rostíky bych tím nadchla,děkuju za tip,jen vyměním rýži za br.knedlík
Na obrázku to vypadá všelijak,ale vetšinou takové bývají vynikající.....myslím, že zkusím a uvidím
Mňááááááááááám.Kam na ty nápady chodíš????

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40