banner

Recept: Grilovaná vepřová žebírka

Postup

Potřebujeme: Plát vepřových žebírek, 3 lžíce oleje, 6 lžic kečupu, lžíci medu, lžíci sójové omáčky, lžičku soli, 1/2 lžičky majoránky, oregana, tymiánu, bazalky, pepře a skořice, 1/4 lžičky chilli, 1/2 šálku světlého piva, lžíci octa, nahrubo nakrájenou cibuli, 2 prolisované stroužky česneku.
Žebírka rozsekneme na porce. Z uvedených surovin smícháme marinádu, žebírka do ní namočíme a uložíme v chladnu, občas otočíme. Před grilováním marinádu slijeme a žebírka opékáme na roštu po obou stranách dozlatova. Během grilování potíráme marinádou (můžeme použít i na kuře).

Sdílejte stránku

Následující recept:

Kotlety po provensálsku

Grilovaná vepřová žebírka - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

18 %
8 hlasů

78 %
35 hlasů

4 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 45 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici