banner

Postup

uzené maso


zelí,cibule,tuk


brambory,vejce,koření,mouka


 


Připravíme si těsto na klasický bramborák a uvaříme zelí (přílohové), uzené maso nakrájíme na tenké plátky,smažíme bramboráky a na talíři vrstvíme :


bramborák


maso (opečené)


zelí


bramborák


(vyfoceno bez poslední vrstvy) :-)


Dobrou chuť ♥

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Následující recept:

Pohankový chléb

Cmunda po kaplicku - diskuze

Vypadá to báječně.Ja to spíše plním dovnitř už na pánvičce.To je lepší variante-to vrstvení.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

80 %
32 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 40 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici