banner

Postup

uzené maso


zelí,cibule,tuk


brambory,vejce,koření,mouka


 


Připravíme si těsto na klasický bramborák a uvaříme zelí (přílohové), uzené maso nakrájíme na tenké plátky,smažíme bramboráky a na talíři vrstvíme :


bramborák


maso (opečené)


zelí


bramborák


(vyfoceno bez poslední vrstvy) :-)


Dobrou chuť ♥

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Následující recept:

Pohankový chléb

Cmunda po kaplicku - diskuze

Vypadá to báječně.Ja to spíše plním dovnitř už na pánvičce.To je lepší variante-to vrstvení.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40