banner

Postup

1/2 kg zadního hovězího
1/2 lžičky chilli koření
1 lžička slad.papriky
2 dcl červeného vína
4 rajčata(nebo plechovka oloupaných)
2-3 lžíce rajčat protlaku
2 lžíce kečupu
hrstička sterilovaného hrášku
eidam na strouhání
cibule+ sůl
-------------------------------------------
Zpěníme cibulku na oleji,přidáme maso naklepané a nakrájené na nudličky,hned na to sůl,pálivou i sladkou papriku,zamícháme,podlijeme vínem a dusíme pod pokličkou doměkka.V polovině dušení přidáme pokrájená rajčata,kečup,rajčat protlak,před koncem necháme omáčku trochu zahoustnout a na konec vsypeme prohřát hrášek.(nemusí tam být,já osobně ho nedávám,ale patří tam):-)Na konec na talíři posypeme nastrouhaným eidamem.
příloha:hranolky,ameriky nebo rýže

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

SVATEBNÍ KOLÁČKY

Následující recept:

BŮČEK V OSTRÉM ZELÍ

CHILLI SMĚS - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40