banner

Postup

400 gr libového bůčku nebo plecka
1 pytlík nebo sklenice steril.kysaného zelí
1 feferonka(nebo chilli)
5 stroužků česneku
1 lžíce solamylu
olej,zázvor,pepř a sůl
---------------------------------
Maso pokrájíme na silnější nudličky,okořeníme,osolíme,promícháme se solamylem a dvěma lžícemi vody a necháme 10 min.odležet.Pak ho rychle osmažíme na oleji,přidáme zelí,jemně nasekanou feferonku,tenké plátky česneku,promícháme,trochu podlijeme a přiklopené dusíme doměkka.Dělá se to ve Wokk pánvi ale jde to samo i v hrnci.
--------------------------------------------
Příloha:vařené brambory nebo chlupaté knedlky-i když to vypadá jako divoká kombinace tak to stojí za to,holky,je to fakt mňamka.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

CHILLI SMĚS

Následující recept:

Bramborákové housky

BŮČEK V OSTRÉM ZELÍ - diskuze

Manža by za tento kulinářský výtvor ruce líbal

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40