banner

Postup

400 gr libového bůčku nebo plecka
1 pytlík nebo sklenice steril.kysaného zelí
1 feferonka(nebo chilli)
5 stroužků česneku
1 lžíce solamylu
olej,zázvor,pepř a sůl
---------------------------------
Maso pokrájíme na silnější nudličky,okořeníme,osolíme,promícháme se solamylem a dvěma lžícemi vody a necháme 10 min.odležet.Pak ho rychle osmažíme na oleji,přidáme zelí,jemně nasekanou feferonku,tenké plátky česneku,promícháme,trochu podlijeme a přiklopené dusíme doměkka.Dělá se to ve Wokk pánvi ale jde to samo i v hrnci.
--------------------------------------------
Příloha:vařené brambory nebo chlupaté knedlky-i když to vypadá jako divoká kombinace tak to stojí za to,holky,je to fakt mňamka.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

CHILLI SMĚS

Následující recept:

Bramborákové housky

BŮČEK V OSTRÉM ZELÍ - diskuze

Manža by za tento kulinářský výtvor ruce líbal

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

80 %
32 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 40 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici