banner

Postup

korpus: na 2 vejce
cukr krupice 0.070kg
mouka pol 0.075kg
žlouteky 0.020kg
bilky 0.065kg
olej 0.017kg
kakao 0.010kg
voda 0.010kg
postup:Žloutka se vyšlehaji s 2/3 cukru přida se voda a olej pak se vyšlehji bilky s 1/3cukru a čast se da do žloutku jemně rozmicha pak dame zbytek jemě ppromichame aby nepraskali bubliny a hmota neřidla a nakonec zamichame smichanou mouku s kakaem a dame pect na 170 C.
pařižská šlehačka lehká
smetana ke šlehani 0.500kg
kakao 0.035kg
cukr krupice 0.050kg
postup:Všechny suroviny smichame a dame vařit povařime 2min a nechame uzrad do druheho dne.Druhy den vyšlehame na rychlost 1.
spojeni:na korpus namaznem libovolne množstvi kremu a zbytek dle fantazie muže se cely klidně i polit čokoladou ale ja to nedělam

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Langoše

Pařižský dort - diskuze

zrovna piju kávu,tak bych si kousek dala
při psani receptu my můj drahy syn snědl kousek jedne stranky meho sešitu

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

80 %
32 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 40 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici