Recept: Pařižský dort
Pro akci je nutné přihlášení
Postup
korpus: na 2 vejce
cukr krupice 0.070kg
mouka pol 0.075kg
žlouteky 0.020kg
bilky 0.065kg
olej 0.017kg
kakao 0.010kg
voda 0.010kg
postup:Žloutka se vyšlehaji s 2/3 cukru přida se voda a olej pak se vyšlehji bilky s 1/3cukru a čast se da do žloutku jemně rozmicha pak dame zbytek jemě ppromichame aby nepraskali bubliny a hmota neřidla a nakonec zamichame smichanou mouku s kakaem a dame pect na 170 C.
pařižská šlehačka lehká
smetana ke šlehani 0.500kg
kakao 0.035kg
cukr krupice 0.050kg
postup:Všechny suroviny smichame a dame vařit povařime 2min a nechame uzrad do druheho dne.Druhy den vyšlehame na rychlost 1.
spojeni:na korpus namaznem libovolne množstvi kremu a zbytek dle fantazie muže se cely klidně i polit čokoladou ale ja to nedělam
Fotogalerie
Předchozí recept:
Langoše
Následující recept:
Čokoládový chlebík z domácí pekárny
Související recepty
Aktuální testování
Aktuální soutěže
BMI
Kategorie BMI jsou zjednodušeným modelem, které nám pomáhají se zorientovat v naší tělesné hmotnosti. Body Mass Index (BMI) udává méně přesné údaje zejména u dětí, starších lidí a aktivních sportovců. Přesnější posouzení tělesné váhy než kalkulačka BMI může provést odborník, který zahrne i další parametry: např. pohlaví, věk, objem svalů, typ postavy a celkový životní styl.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?
17 %
11 hlasů
0 %
0 hlasů
8 %
5 hlasů
58 %
38 hlasů
18 %
12 hlasů
Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků