banner

Recept: Čokoládový chlebík z domácí pekárny

Postup

V kastrůlku na sporáku rozpustit 10dkg čokolády na vaření,200ml mléka
10dkg másla.Směs nechat prochladnout.

Nalít směs do pekárny a přidat 2 vejce,22dkg hladké mouky,20dkg cukru,
2 polévkové lžíce kakaa a 1 kávovou lžičku prášku do pečiva.

Pekárnu nastavit na program-koláč,střední kůrka a velikost 750g.

Myslím,že by se daly přidat i rozinky,ořechy nebo kandované ovoce.

Bohužel,fotku vložím až při příštím pečení,protože moje věčně
hladové holky zasedly včera ke stolu a než jsem přinesla foťák,nebylo co
fotit.Tak se nezlobte.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Pařižský dort

Následující recept:

Specialita

Čokoládový chlebík z domácí pekárny - diskuze

A slo by to upect normalne v troube? Treba ve forme na babovku? Asi jo, co myslis?
Tak to bude chutnat Honzíčkovi.Vyzkoušíme.

Heeezkýý

hned to vyzkouším

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40