banner

Postup

4 velké broskve
2lžíce hnědého cukru
1/2 lžičky mleté skořice
zakysaná smetana
4 lžíce cukru (krupice)


Broskve oloupeme (pokud slupka drží,jde to mnohem líp,když se tak na minutu ponoří do vroucí vody a pak se prudce zchladí)rozpůlíme,odpeckujeme a nakrájíme na plátky.Smícháme hnědý cukr a skořici,nasypeme na broskve,prelijeme zakysanou smetanou,posypeme cukrem (krupicí)
Zapékáme pod nahřátým grilem necelých pět minut.Cukr se rozpustí a zhnědne.

Je to sladká mňamka,výborné rychlé řešení když se vám nechce péct buchta.Dá se to jíst teplé i studené:-)

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Mrkvová polévka

Následující recept:

Hrášková krémová polévka

Grilované broskve - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

19 %
8 hlasů

77 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 43 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici