banner

Recept: Hrášková krémová polévka

Postup

1 lžíce másla
nadrobno nakrájená cibule
1/2 kila mraženého hrášku
kuřecí vývar (může být i z kostky)
4 lžíce zakysané smetany
sůl,pepř
Bílé pečivo jako příloha (doporučuju takové ty dopékací bagetky)


Na másle doměkka opékáme cibulku,přidáme hrášek,podlijeme vývarem a zamícháme,vaříme pod pokličkou dokud hrášek nezměkne.Odstavíme,necháme vychladnout,rozmixujeme nebo protlačíme sítem.Vrátíme na oheň,přimícháme smetanu a mírně povaříme.Podle chuti osolíme opepříme:-)

Já si před mixováním trosku hrášku odeberu a vrátím až do hotové polévky (je taková zdobnější:-))a někdy přidávám uzenou tresku (taková ta ala losos)nakrájenou na kostičky(dávám ji tam zároveň se smetanou)

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Grilované broskve

Následující recept:

Odkazy na vyborne polevky

Hrášková krémová polévka - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
8 hlasů

76 %
35 hlasů

7 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 46 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici