banner

Postup

Prosím Vás, sháním nějaký recept co udělat s pohanky.
A co z řapíkatého celeru, dělala jsem z něj štávu ještě z mrkví a jablkem, ale nebylo to moc dobrý...
Předem děkuji za nápad.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Pivní jablečný závin

Následující recept:

Bramborový salát

Pohanka - diskuze

Orestovat cibulku,nasypat na ní pohanku,zalít vodou 20min podusit nebo až změkne a vyvaří se voda.A rozmíchat v ní měkký sýr raději více.No a pak podávat s kýsaným zelím,nebo nějakým salátem.Je to výborné a jediné jídlo co mi z makrobiotiky chutná.

řapík.celer

Ahoj, řapík. celer je má nej nej pochoutka a můžu ho jíst pořád. Lístky dávám na mrazák a pak do polévek a řapíky buď syrové k pečivu se sýrem, nebo na salát se zálivkou: kozí jogurt, kopr, česnek, oliv. olej. Je tak hrozně dobrej, že mi přijde škoda, používat ho do vaření, pže tam ztratí chuť. Tak pa
pohanku přidavám do polevek,a jinak ji orestuji a vařím ,a podavám jako ryži,chutná nám to.
pohanku dávám na střídačku s kroupama do bramboračky.Jinak nám moc nelezeNám chutná víc loupaná

řapíkatý celer používám do všeho kam dávám zeleninu.Ryzoto,čína,polévky....Já ho před použitím loupu.je jemnější

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

18 %
8 hlasů

77 %
34 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 44 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici