banner

Celkem 6 příspěvků

Zobrazit příspěvky podle:
Orestovat cibulku,nasypat na ní pohanku,zalít vodou 20min podusit nebo až změkne a vyvaří se voda.A rozmíchat v ní měkký sýr raději více.No a pak podávat s kýsaným zelím,nebo nějakým salátem.Je to výborné a jediné jídlo co mi z makrobiotiky chutná.

řapík.celer

Ahoj, řapík. celer je má nej nej pochoutka a můžu ho jíst pořád. Lístky dávám na mrazák a pak do polévek a řapíky buď syrové k pečivu se sýrem, nebo na salát se zálivkou: kozí jogurt, kopr, česnek, oliv. olej. Je tak hrozně dobrej, že mi přijde škoda, používat ho do vaření, pže tam ztratí chuť. Tak pa
pohanku přidavám do polevek,a jinak ji orestuji a vařím ,a podavám jako ryži,chutná nám to.
pohanku dávám na střídačku s kroupama do bramboračky.Jinak nám moc nelezeNám chutná víc loupaná

řapíkatý celer používám do všeho kam dávám zeleninu.Ryzoto,čína,polévky....Já ho před použitím loupu.je jemnější
Moje babicka mi z pohanky vařila polévku,ne z vody ale z mléka.
Na syrový celer pozor u alergiků. Viděla jsem v rodině alergickou reakci po celeru a měla jsem dojem, že pouze díky rychlému lékařskému podání medikamentů neskončilo šokem.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

19 %
13 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

56 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40