Inzerce
Inzerce
Inzerce

Zajímavosti v ČR i v cizině vhodné pro děti

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Zajímavé články oddílu Zajímavosti v ČR i v cizině vhodné pro děti

Lázně Luhačovice (Radana1)

Lázně Luhačovice (Radana1)

Lázně Luhačovice (Radana1) Než jsem stihla napsat o Luhačovicích, tak již vyšlo psaní od jiné autorky. Já ale píši článek z jiného soudku, a to o tom, proč se vlastně do láz

Celý článek »

Okouzlující Šumava (Akucinka)

Okouzlující Šumava (Akucinka)

Okouzlující Šumava (Akucinka) Pro svou dovolenou jsme si tento rok zvolili Českou republiku. Už dávno jsme já i manžel snili o dovolené na Šumavě, inspirovaly nás zkušenosti

Celý článek »

Komerční sdělení
Aviatická pouť (Akucinka)

Aviatická pouť (Akucinka)

Aviatická pouť (Akucinka) Začalo to telefonátem manžela, který mi oznámil, že by mohl mít dva lístky na Aviatickou pouť do Pardubic. První, co mne napadlo, bylo, že je na to

Celý článek »

Hluboká nad Vltavou (Duchanek)

Hluboká nad Vltavou (Duchanek)

Hluboká nad Vltavou (Duchanek) Na naši letošní první prázdninovou dovolenou jsme jeli cca 350 km, ale musím říct, že stála za to. Sice jsem měla strach z 3 a půl hodinové ce

Celý článek »

Rožnov pod Radhoštěm (Lucie73)

Rožnov pod Radhoštěm (Lucie73)

Rožnov pod Radhoštěm (Lucie73) Letošní dovolenou jsme si naplánovali do Beskyd. Ještě jsem v těchto místech nikdy nebyla a tak jsem se hlavně já strašně těšila. Hlavně na př

Celý článek »

Komerční sdělení

Zajímavosti v ČR i v cizině vhodné pro děti - diskuze

Poradna

Výsledky cytologie

| aksilE | 14.09.2021, 08:15

Dobrý den,
Je mi 26 let.

Děkuji moc za odpověď.


MUDr. Elena Peschoutová | Babyonline | 17.09.2021, 20:48
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Inzerce
×