HOUPÁNÍ - pokoj do 5 let

Pro rodiče nejzajímavější část Mobitexu. Po loňské zkušenosti jsem se na tuto část opravdu těšila.

Pokoj pro dítě do 5 let odpovídá potřebám dítěte, tj. skýtá velký prostor pro pohyb, nábytkem se bude zařizovat postupně, bude s dítětem růst.

Nábytek, který je nyní zaplněn hracími prvky, může v budoucnu sloužit jako knihovna apod.

Jediné, co mně u postele chybí, jsou zábrany.

Velice pěkně a bezpečně řešen úložný prostor, doufejme, že je vše pratelné.

Pokoj skýtá v budoucnu dost prostoru pro umístění stolečku a židličky od 1,5 až 6 let a následně psacího stolu školáka.

Barvy jsou na jedné straně dětsky pestré a líbivé, na druhé je možno s nimi pracovat i v interiéru dospívajícího.

Jana Martincová

 

 

Diskuze » Poradna »
Sdílejte článek
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Komerční sdělení

Související články

Pokoj do 5 let - diskuze

Vložit příspěvekVšechny diskuze
  • zariadovanie
    dakujem za prispevky,velmi mi pomohli,kedze sa stahujeme a budeme potrebovat zariadit decky pokoj nasmu 3rocnemu syncekovi,bude to tazke kedze ma more hraciek,a je zvyknutí spavat s nami v izbe.
    alexejc   | 12.09.2014 18:33:53
    Reagovat | URL příspěvku
  • Všichni návrháři dneska dělají to samé. Nikdo moc nepřekvapí, stejné kusy nábytku jen poskládané jinak. Je to hodně málo osobní a ani to není hezké. Prostě globalizace. 
    Hela   | 10.05.2009 20:15:47 | Reakcí: 3, poslední: 13.05.2009 20:01:19
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
  • mě se to celkem líbí,v jednoduchosti je krása,hračky tomu pak dodají útulnost a šmrnc.Mám ráda ikea styl a i to houpací křesílko až trochu svítivě strašidelné je fajn.Mě by se tam líbilo a mým dětem určitě taky   
    lucie73   | 04.04.2009 22:44:37
    Reagovat | URL příspěvku
  • je to hruza svoje dítě bych do toho pokoje nedala ani nahodou je studeny a smutny dřevěny pokoj je hezčí a je utulnější
    daucus   | 04.04.2009 12:24:23
    Reagovat | URL příspěvku
  • No tak teda já být dítětem, tak bych se v té posteli bála spát...v noci to musí být hrozně strašidelné...no nevím, ale tohle se mi teda nelíbí. Jednou jsem viděla na primě v tom pořadu jak dělali dětský pokoj a taky mi to přišlo takové neútulné a nic moc pro děti...Možná je to moderní, ale to neznamená, že je to hezké.
    monarita   | 03.12.2008 16:43:40
    Reagovat | URL příspěvku
Vložit příspěvekVšechny diskuze

Poradna

Dobrý den, paní doktorku. Chci se zeptat, před 2 měsíci jsem vysadila antikoncepci. Poslední menstruace přišla 23.2.2017 a trvala až do 28. Měli jsme pak s přítelem několik nechráněných styků. Menstruace se dostavila až dnes, ale barva je až tmavě hnědá a velice slabá. Chci se zeptat, zda to může být příznak těhotenství. V příloze zasílám foto menstruačního kalendáře. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, pokud se menstruace dostavila dnes, je to v podstatě v termínu. Cyklus 28 dní +-7 je stále ok. Takže těhotná být můžete, nicméně pokud je menstruace normální intenzity, pravděpodobné to není. Pokud ale menstruace bude mít netypický průbeh, pak si raději udělejte těhotenský test.

MUDr. Veronika Ťápalová | Babyonline | 24.03.2017, 16:20
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Inzerce