Pokoj pro předškolačku

Pokoj pro předškolačku již obsahuje psací stůl, kout k aktivní relaxaci a stále ještě dostatečný prostor pro hru.

Inzerce

 

 

Inzerce

Studijní část s hracím kobercem, tabulí a "rostoucí" židlí. U tabulí spíše preferuji magnetické s možností psaní fixy. Jednak si dítě na ní vyhraje s různými magnetickými tvary, zvířátky, písmenkami, může si přichytit obrázek, na druhé straně mu nabízí široký prostor pro malování bez prachu, nácvik na velké ploše je u předškoláka potřebný.

Inzerce

Stůl i přes omyvatelnou úpravu doporučuji v tomto věku pokrýt PVC ubrusem.

Inzerce

Relaxační část pokoje s ribstolem. Úložný prostor je prakticky umístěn u pracovního stolu.

Pohled na zbylou část pokoje se skříněmi, úložným prostorem na hračky, postelí a kosmetiským stolečkem.

Úložný prostor je kapacitně dostačující. Krásné jsou svěží, vkusně zkombinované barvy.

Jana Martincová

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Související články

Pokoj pro předškolačku - diskuze

Vložit příspěvekČlanky s diskuzí
  • ne
    Ty ribstole mi tam taky nesedí. Já ted spíš řešímjakou barvou si nechat děcák vymalovat. okonce jsem při prohlížení firem narazila u bytexpertu na 3D malbu, vypadá to dobře. Znáte to některá?
    mišpař   | 20.01.2014 11:23:24
    Reagovat | URL příspěvku
  • sen
    Tak o takovém jsem snila coby malá holka- teplé, příjemné, útulné, hned bych ho brala   
    mamina19   | 02.05.2008 17:55:58
    Reagovat | URL příspěvku
  • Útulné i prostorné
    Takový pokojíček by se mi také líbil. Vždycky jsem si přála mít ripstole. Je fajn moci se hýbat i když je venku ošklivě. A může to lákat i spoustu kamarádů. Prostě to je to pravé pro malou holku.
    LuckaK   | 05.04.2008 21:37:01
    Reagovat | URL příspěvku
  • Tak barevně pro předškolačku bych natřela hned stejně už pro kojence  no a pak je to perfektní (trochu tělocvična  ) harcí část i psací ,príma to se mi moc líbí 
    veru-beru   | 04.04.2008 09:39:14
    Reagovat | URL příspěvku
  • Tak jsem asi blázen, ale mě se nelíbí. Je sice pěkně prostorově řešený, ale ty barvy jsou děsný. Můj manžel je malíř a barvy co máme v domečku jsou pestré a veselé. Tahle kombinace teplých barev je spíše do čajovny a ne pro malou předškolačku..
    gabinka   | 02.04.2008 19:53:59
    Reagovat | URL příspěvku
  • Dle představ
    Úžasná kombinace teplých barev. Takový pokojíček jsem si vždycky přála a třeba ho teď budu moci pořídit své dcerce. Je fakt super.
    JaniBlaza   | 02.04.2008 09:52:57
    Reagovat | URL příspěvku
  • šlo by to
    ...i když mi to připomíná až moc tělocvičnu...ale pěknou.
    babalon   | 02.04.2008 09:31:58
    Reagovat | URL příspěvku
Vložit příspěvekČlanky s diskuzí

Poradna

Výsledky cytologie

| aksilE | 14.09.2021, 08:15

Dobrý den,
Je mi 26 let.

Děkuji moc za odpověď.


MUDr. Elena Peschoutová | Babyonline | 17.09.2021, 20:48
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Inzerce
×