Vaření - nové reakce
Pro tuto akci musíte být přihlášení
Nové reakce
Celkem 47 399 příspěvků
domácí pekárna
Né.domácí pekárna
no já bych to neřešily a suroviny taky dávám do zacvaklé pekošky,ale jak to hněte tak mi to slízá z háku a já mám strach zda ten hák nemuže nejka vylítnoutBagety
bagety jsem koupila v pekárně za 5,50 za jednu.Domácí jsou v tom,že jsou doma naplněné.To je malá potvůrka , Vašík polívky fakt zbožňuje a sní jakkoukoliv. Ty do rajské dáváš mlíko? Já jsem ji právě udělala jen z toho vývaru z jazyka + protlak, trochu másla ale je fakt že trochu cukru jsem tam dala. Rýži používám normální pytlíkovou dlouhozrnnou ale pokud jí nejí tak zkusk koupit kulatozrnnou je taková lepivější, třeba mu bude chutnat víc.
ne už krájím jen kousky, někdy třeba něco trošku přemixnu když se mi to zdá moc tvrdé,ale jinak ne. A zkusila jsi mu ty nudle dát v polívce? Vašík sní v polívce i to co by normálně nesnědl rýži naštěstí jí bez problémů,ale musím ji hodně rozvařit, už jsem i přemýšlela že bych udělala nějaký rýžový nákyp s ovocem
Mě kolikrát taky připadá mi že mu vařím pořád to samý, vesměs je to maso s bramborem nebo ryží nebo těstovinama, + nějaká zelenina, ale o víkendu se mu chystám udělat bramborové placičky pečené v troubě a kamárádka mi říkala, že mu můžu udělat někdy jakoby zapečené brambory s masem. Jinak z omáček měl tu rajskou a chystám se na svíčkovou.A na rizoto a zapečené těstoviny
domácí pekárna
jo,myslim ze jo..Svíčková
no já mám třeba ráda, když je tam víc mrkve, než toho bílýho :) A je fakt, že každý si to dělá po svém, mi to od tchýně nechutná tolik, co od mamky (která mě to naučila po jejím), ale přitom si myslím, že ona to dělá snad jediná správně :) Jednou jsem měla svíčkovou v restauraci a vypadala podobně jako tchýnina, akorát byla teda lepší jsem za svůj dosavadní život nejedla, fakt to byl luxus!! :)domácí pekárna
Taky to mám vypadlé a neřeším to.Prostě to tam porovnám a suroviny dávam do nádoby co je zascaknutá v pekárně.Brněnský dort
uprimne radsi bych si dala tu zebru - ta je z tvarohu, ja tyhle kremovy dorty moc nerada... navic je to pracny muj nejoblibenejsi je ted ten s krem ole, jak se jen zatrese a je to... to je dort raz dva a mnamka takydušené kotlety s kapií a okurky
To zní opět dobře.Jak je děláš?domácí pekárna
ten první odkaz nejde tak ten dole už jdedomácí pekárna
http://www.velektronik.cz/pekarny-moulinex-tefal-nahradni-dily.htmlto bude určo tahle vid? já nevím jaký mám číslo,ale na tom obrázku je ta samá pekoška tak asi tadomácí pekárna
xxl mam, kupovala jsem to pres net asi za 500 kc..ale stranku uz bohuzel nevim..musis pohledatdomácí pekárna
a nevíš,kde bych sehnala ty nádoby,mám taky moulinex,ale XXLprávě čekáme návštěvu 2 čokoholiky a už jsem nevěděla co čokoládového jim mám udělat, vše už měli, takže teď bude tahle pěna
domácí pekárna
me odpadl na moulinexu a musela jsem koupit novou nadobu..neslo to pridelat nicim..neco tam proste odpadlo...domácí pekárna
Chlapi jsou na takové věci šikovní.domácí pekárna
moc děkuju,tak sou takový kovový ale nedá se to přišroubovat ,on se na to ještě podívá martin,sand něco vymyslídomácí pekárna
Aha, mamka tam právě ze spod měla takový šroub, který se utáhl. Mrzí mě, že nemůžu poradit, fakt mě už nic nenapadá.domácí pekárna
tak jsem se na to koukala,ale tam není co přišroubovat,je to tam na pevnoTak to je dobře...jinak o víkendu budu dělat tvoji čokoládovou pěnu, už se těším mňam
domácí pekárna
aha,včera se na to chlap díval a nic nevykoumal ján se na to podívám a zkusím to díkydomácí pekárna
Nevím, zda je to stejná situace, ale mamce se stalo to samé, stačilo to ze spod zase přitáhnout, zašroubovat.Povedly se. Ale příště asi udělám radši knedlík... s těma nokama je děsnýho patlání (dělala jsem dvojnásobnou várku...).
Škvarky v domácí pekárně
Díky moc. Tak já to zkusím a budu hlídat.Manžel to chce škvařit normálně v hrnci, tak jsem si řekla, ať to škvaří v hrnci a já to zkusím zase v pekárně.Škvarky v domácí pekárně
Děkuji. Tak já to zkusím. Ta moje asi pojistku nemá. Když v ní peču nějakou buchtu, tak si klidně můžu dát podruhé pečení v pohodě.Brněnský dort
Jako nápad to není špatný, ale na můj vkus mooooc pracný.Škvarky v domácí pekárně
Mám jednohákovou a dávám v pohodě i kilo dvacet toho sádla, jak píše Honafa, ono se to smrskne. Jen jedna rada, některé pekárny mají pojistku proti přehřátí, tak je možné, že ti to nepůjde spustit hned po sobě, chvilku(tak půl hoďky) nech ochladnout a zase zapni.Brněnský dort
Ja ho neměla zelený,ale spíše utapaný.Chutově je dobrý,ale lepší si ho koupit.Brněnský dort
takový dorty nemám ráda, takže by mě ani nenapadlo to vyrábět... :)Brněnský dort
takový dorty nemám ráda, takže by mě ani nenapadlo to vyrábět... :)Brněnský dort
brr.zelenej....me by ani nenapadlo se s timpatlatŠkvarky v domácí pekárně
Míchat né.Je to tam nenechat dost dlouho. Hlídat čas.Klidně i dřív vypnout.Jak píšu ,ja to davám na dvakrát poprvé to ještě není a podruhé už hlídam.A hlavně pozor at se nespálíš-bude to strašně horké-ty škvarky a to sádlo.Škvarky v domácí pekárně
To se také může spálit i v pekárně? A jak tomu mám předejít? To jako mám průběžně také míchat?pondělí
smažíš ve friťáku ???pondělí
no tak jestli byl velkej aspoň jako moje hlava, tak to celkem jde :DDDDDSouvisející články
Aktuální soutěže
Aktuální testování
Těhotenská kalkulačka
Vypočtěte si v naší těhotenské kalkulačce, kdy Vás čekají ultrazvuky, kdy obdržíte těhotenskou průkazku, kdy se podrobíte triple testu, kdy se vyšetřuje streptokok, kdy se provádí amniocentéza, kdy byste si měla nachystat věci do porodnice, kdy nastupujete mateřskou dovolenou.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?
26 %
27 hlasů
69 %
72 hlasů
5 %
5 hlasů
Celkem hlasovalo 104 unikátních návštěvníků