banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Žloutková poleva - rada - diskuze

2 reakce

Zobrazit příspěvky podle:
Prosím o radu, chtěla bych dělat ořechové řezy se žloutkovou polevou, všude jsem ale jen našla napsáno: smíchat cukr a žloutky. Chápu dobře, že se jedná o syrové žloutky? Já se totiž syrových vajec docela bojím. Řezy se totiž nejdřív upečou a pak se na ně poleva rozetře a vše se nechá ztuhnout = poleva se již nepeče. Ale z vařených žloutků by to asi moc nešlo, nebo jo? Máte někdo zkušenost? Děkuji moc
Dělám mnoho let jen ze syrových vajec a nikdy nebyl žádný problém.Já bych se toho nebála.
No z vařených by to byla vajíčková pomázánka.To by opravdu nešlo.A vajec se neboj-salmonela je na skořábkách,ne vevnitř.Jak mě loni poučil Bol.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

19 %
13 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

56 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40