banner

Jaký je rozdíl mezi instantním a čerstvým droždím? - diskuze

Celkem 6 příspěvků

Zobrazit příspěvky podle:
:-) poté, co nám klasické již několikrát prošlo, tak na instantní nedám dopustit. Ale výhradně je používáme do domácí pekárny, u buchet jsem o tom ještě nepřemýšlela, ale kvasnicové dělám zřídla, mám raději nadýchaný piškot nebo listové těsto.
já tyky jen klasika čerstvé,s tim v prášku nemám dobré zkušenosti
JA POUŽÍVAM JENOM KLASICKE ALE ZITRA CHCI DELAT V DM SLADKY DOMACI CHLEB A JE TAM 1 LŽICE DROŽDI TAK NEVIM MAM TAM DAT KOSTIČKU DROŽDÍ.
Dokuď nebyla doma pekárna, používala jsem klasické droždí. Teď do nových receptů dávám sušené a zatím pizza a langoše byli z čerstvých kvasnic.
ja teda jen klasicke
používám spousty let,pouze instantní a jsem spokojená

Vybraná anketa

Kdy strojíte stromeček?

2 %
2 hlasy

0 %
0 hlasů

7 %
6 hlasů

66 %
54 hlasů

0 %
0 hlasů

24 %
20 hlasů

Celkem hlasovalo 82 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40