banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

opět příkrmy, tentokrát brokolice - diskuze

4 reakce

Zobrazit příspěvky podle:
když ji dělám sobě tak ji dělám na páře, prý tam zůstane víc vitamínů, ale pro Danielku bych ji asi vařila. jak jste to dělaly vy? Díky.Jo a te´d mě napadlo, mám hliníkový pařák, takže je asi rozhodnuto že.
Vařím na nerez napařováku s jakoukoliv ostatní zeleninou. Bez košťálu.
já vařím všechnu zeleninu pospolu normálka ve vodě...
Já jsem brokolici normálně vařila ve vodě. Ty košťály jsem hodně vykrajovala, jsou hodně nadýmavé. Stejně jako u květáku.Na hliníkovém pařáku bych to asi nedělala. Hliník vůbec není zdravý.
@lucka82 taky´brokolici vařím bez koštálu jen ty hlavičky...ten pařák bych nepouživala

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

13 %
2 hlasy

87 %
13 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 15 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40