Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové diskuze
Pro tuto akci musíte být přihlášení
Nové diskuze
Celkem 2 592 příspěvků
Jak to máte s masem?
Umíte si maso naporcovat nebo si ho necháte u řezníka naporcovat přesně dle vašich požadavků?Kamarádka se štítí na maso sáhnout a doma se o maso stará její muž.Já si masíčko klidně sama naporcuju.Nemám problém ani s usmrcením,očištěním a vykucháním ryby.Kde kupujete zeleninu
Ja v supermarketech.Nejradějí v Lídlu.Ale ten je daleko.V okolí máme Albert a Hrušku(takový klasický obchod)A tam ovoce zelenina nic moc.Proto nejraději chodím na trh.A tak si říkam,že je škoda,že už nejsou obchody jenom se zeleninou.Nebo někde ještě máte?MOhlo by se to vrátit.A tam by byl velký výběr i více druhu než je klasika.Když už jsou sýrarny,pralinkárny,vinotéky atd.Baciata - zelenina
Je to tak měsíc, co jsem viděla v pořadu Prostřeno!předkrm, který byl z \"bačiaty\" (tak se to pouze čte, nevím jak se to píše). Hledala jsem to na internetu a bohužel, nenašla jsem. Vypadá to podobně jako cuketa. V tom pořadu se to narychlo opeklo a dále se na to dala mozzarella a další. V archívu pořadu jsem hledala a bohužel, ještě tam ten díl není. Je to tam s 2 měsíčním odlukou. Nevíte náhodou jak se to správně píše, popřípadě nějaké stránky kde to najít? Předem díkyrybíz ala brusinky
Ahojky,máte někdo osvědčený recept? na netu jsem objevila nejmín 5, někde je citron, nekde badyán, někde přelévají octovou vodou. Nikde však nezavařují. všude jen otáčí dnem vzhůru a já k tomuto způsobu nemám důvěru. tak by mě zajímalo pokud někdo zavařujete, tak jak dlouho na kolik stupnů...předem díkyJíte pohanku?
Já když si vzpomenu tak ano. Zrovna dneska jsem ji přidala do rizeta a bylo to moc fajn. Taky dělám pohankové karbenátky, zapečenou pohanku z brambory a mám doma pohankovou kaši. Hrozně dávno jsem byla v pohankovém mlýně a tam měli i moc dobré křupky. Teď se chystám na amoletky podle Zajíce.žádám vysvětlení
vyráběla jsem pařížské kostky. Pařížská šlehačka se dělá ze dvou šlehaček a dvou ledových kaštanů(to se má svařit) a nechat do druhého dne odležet v lednici. Poprvé jsem to tak udělala,včera jsem to chtěla uspěchat a vystydlé z lednice se to pokusila ušlehat. NEŠLO TO !!!Tak jsem to zkroušeně vrátila zpátky a poslušně čekala do zítra. Dneska už to ŠLO !!!!!To mi řekněte,to má ta šlehačka mozek nebo co?????? Jak pozná jak dlouho je v lednici....UPOZORŇUJU ŽE BLONDÝNA NEJSEMSouvisející články
Aktuální soutěže
Aktuální testování
Těhotenská kalkulačka
Vypočtěte si v naší těhotenské kalkulačce, kdy Vás čekají ultrazvuky, kdy obdržíte těhotenskou průkazku, kdy se podrobíte triple testu, kdy se vyšetřuje streptokok, kdy se provádí amniocentéza, kdy byste si měla nachystat věci do porodnice, kdy nastupujete mateřskou dovolenou.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?
26 %
27 hlasů
69 %
72 hlasů
5 %
5 hlasů
Celkem hlasovalo 104 unikátních návštěvníků