banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové diskuze

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové diskuze

Celkem 2 592 příspěvků

Losos

Teď ho tady u nás měli v akci, tak jsem koupila, ale přiznám se, že s rybami jsem docela na štíru a moc toho nevymyslím. Nemáte někdo nějaký osvědčený receptík? Děkuji.

kedlubny

mám jich dost co s nima?

Jak to máte s masem?

Umíte si maso naporcovat nebo si ho necháte u řezníka naporcovat přesně dle vašich požadavků?Kamarádka se štítí na maso sáhnout a doma se o maso stará její muž.Já si masíčko klidně sama naporcuju.Nemám problém ani s usmrcením,očištěním a vykucháním ryby.

Kde kupujete zeleninu

Ja v supermarketech.Nejradějí v Lídlu.Ale ten je daleko.V okolí máme Albert a Hrušku(takový klasický obchod)A tam ovoce zelenina nic moc.Proto nejraději chodím na trh.A tak si říkam,že je škoda,že už nejsou obchody jenom se zeleninou.Nebo někde ještě máte?MOhlo by se to vrátit.A tam by byl velký výběr i více druhu než je klasika.Když už jsou sýrarny,pralinkárny,vinotéky atd.

dá se při pečení nahradit rum něčím jiným??

Baciata - zelenina

Je to tak měsíc, co jsem viděla v pořadu Prostřeno!předkrm, který byl z \"bačiaty\" (tak se to pouze čte, nevím jak se to píše). Hledala jsem to na internetu a bohužel, nenašla jsem. Vypadá to podobně jako cuketa. V tom pořadu se to narychlo opeklo a dále se na to dala mozzarella a další. V archívu pořadu jsem hledala a bohužel, ještě tam ten díl není. Je to tam s 2 měsíčním odlukou. Nevíte náhodou jak se to správně píše, popřípadě nějaké stránky kde to najít? Předem díky

Recept

Prosím,prosím nemáte nějaký dobrý recept na plněné papriky?

Bedly

Holky manza si prines domu bedly a ja vubec nemam predstavu co snima.Jelikoz sama houby vubec nejim tak nemam zadnou predstavu.Mate nejaky zaruceny recept co stim vsem moc dik

Polevka

Jak dlouho varite hovezi vyvar?Ja 3h, moje sestrenka dokonce 12h. Nechava ho probublavat pres celou noc. A je vynikajici

rybíz ala brusinky

Ahojky,máte někdo osvědčený recept? na netu jsem objevila nejmín 5, někde je citron, nekde badyán, někde přelévají octovou vodou. Nikde však nezavařují. všude jen otáčí dnem vzhůru a já k tomuto způsobu nemám důvěru. tak by mě zajímalo pokud někdo zavařujete, tak jak dlouho na kolik stupnů...předem díky

Jíte pohanku?

Já když si vzpomenu tak ano. Zrovna dneska jsem ji přidala do rizeta a bylo to moc fajn. Taky dělám pohankové karbenátky, zapečenou pohanku z brambory a mám doma pohankovou kaši. Hrozně dávno jsem byla v pohankovém mlýně a tam měli i moc dobré křupky. Teď se chystám na amoletky podle Zajíce.

žádám vysvětlení

vyráběla jsem pařížské kostky. Pařížská šlehačka se dělá ze dvou šlehaček a dvou ledových kaštanů(to se má svařit) a nechat do druhého dne odležet v lednici. Poprvé jsem to tak udělala,včera jsem to chtěla uspěchat a vystydlé z lednice se to pokusila ušlehat. NEŠLO TO !!!Tak jsem to zkroušeně vrátila zpátky a poslušně čekala do zítra. Dneska už to ŠLO !!!!!To mi řekněte,to má ta šlehačka mozek nebo co?????? Jak pozná jak dlouho je v lednici....UPOZORŇUJU ŽE BLONDÝNA NEJSEM

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

26 %
27 hlasů

69 %
72 hlasů

5 %
5 hlasů

Celkem hlasovalo 104 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici