banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

No vařím-co jím - diskuze

3 reakce

Zobrazit příspěvky podle:
Včera jsem se kvuli zubaři konečně vypravila do civilizace a navštívíla supermarket.Jé konečně jsem uviděla zeleninu a ten výběr sýru.Hned jsem si koupila krabičku rajčátek a mozarelu a udělala si takové to-rajčate,mozarela,bazalka,olivový olej.Doplnila jsem krutí šunkou a papkám.Toho bych mohla sníst tuny.A nemám výčitky svědomí.Jdu hned prozkoumat ty nové recepty do pekárny,protože takový loupáček by se ke kávičce v 5 hodil.
My ji takto pripravenou (bez sunky) mame moc radi. Myslim, ze se to jmenuje caprese a meli jsme to dokonce jako predkrm na svatebni hostine. Jako druhe byly teleci rizky s rozmarynovymi brambory. Polevka minestrone, italskou kuchyni jsme se trefili i do chute ostatnich hostu
@johana To by jste se trefili i mi.
tak mi to nedá a musím reagovat na mozarelu,zkusila jsem to a mě to teda vůbec nejede.spíš naopak!!!

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

19 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
6 hlasů

57 %
42 hlasů

16 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 74 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40