banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Holoubata - diskuze

4 reakce

Zobrazit příspěvky podle:
Muj manzel je vasnivy chovatel postovnich holubu, ucastni se vsech moznych tuzemskych i zahranicnich zavodu. Ale proc to pisu. V lete se mu vzdycky premnozi a on si odchovava jen ty nejlepsi holoubata od zavodnich paru. Takze s temi ostatnimi se musi neco udelat. Nejdriv jsem k tomu nemela duveru, ale kdyz jsem to poprve ochutnala, je to vazne delikatesa. Jednoducha priprava, proste se upecou v troube, chutna to neco mezi kuretem a divocinou. Je to proste hrozne dobre
Holoubata jsme měli teď o víkendu. Odmalička nesnáším tu představu, že v jednu chvíli je to naživu a v druhou už je to na pekáči, takže k tomu mám odpor, ale věřím, že to třeba může být dobré
Jedla jsem to jako dítě a pamatuju si,že mi to fakt hóóódně chutnalo!!!Dnes bych si ale holoubka asi nedala-asi určitě
To ti nevadí,že je znáš?Chudáčci.Já to jím u našich,ti je kupují,tak,že je to jen kus masa.A je to fakt dobrota.
@Honafa Ja je neznam. Na rozdil od manzela pro ne nemam takovou slabost. Ani je nechovame doma, ma je u svych rodicu. Takze pro me je to taky kus masa

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

18 %
3 hlasy

82 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 17 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40