Inzerce
Inzerce
Inzerce

Mám dobrou náladu - diskuze

  • Mám dobrou náladu
    Také začínáme 10 týden. Psychicky je mi dobře, miminko mi dělá dobrou náladu. Chodím venku a pozoruji všechny děti a usmívám se u toho. Musím si koupit fenykl a dělat si čaj, jinak odletím na měsíc. Jinak bříško mi zatím moc neroste, jenom na večer je takové nafouklejší, plné jídla. Určitě více jím a pravidelně, ale na Váze jsem zatím nepřibrala, omezila jsem výrazně cukr, sůl, koření. Asi budu muset vypustit cibuli, ta teda se mnou dělá divy :-). Beru globule na mykozu, což po koupání v rybníce bylo potřeba. Doktor mi dal pro jistotu, ženský hormon, ten ale neberu, věřím, že když to tak má být, tak to s miminkem dokážeme, takový jaký jsme. Prsa mně pobolívají každý den a to je pro mně znamení, že se vyvýjíme. Každý den si píšu deník svých pocitů a maluji si do něj obrázky. Manžel mi čte pohádky před usnutím, krásně se mi usíná. Začínám si těhotenství užívat. Občas mně něco rozruší, ale dokážu se už brzy uklidnit a to je pro nás pro oba asi teď nejdůležitější.  Přeji Vám všem spokojené těhotenství 
    Veverka 09   | 19.09.2011 10:03:09
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: Moje pocity 10. týden těhotenství (strana 2)

Poradna

Velikost gestačního váčku

| VAM1111 | 17.04.2024, 17:12

Dobrý den,

mám dotaz, jestli můžete podle přiložené fotky z ultrazvuku posoudit velikost gestačního váčku vůči plodu? Bohužel nevím přesné rozměry, ale plod odpovídá přesně jak dle poslední MS má, hýbe se a má srdeční činnost, na UTZ těhotenství 9+3.

Lékař mi nic špatného ohledně velikosti gestačního váčku neříkal. Pouze já až doma, jak koukám na fotku, tak si říkám, jestli tam má dostatek prostoru. Ve chvíli kdy mi byl UTZ prováděn mě to vůbec nenapadlo.

Děkuji za Vaši odpověď.

Dobrý den,

pokud Váš lékař na ultrazvuku nic podezřelého neshledal, tak se nyní nemáte důvod obávat. Já se z pozice internetové poradny k cizímu ultrazvuku vyjadřovat nemohu, popisovat takto od počítače, bez možnosti si ultrazvuk provést osobně, je prakticky nemožné.

MUDr. Pavla Zahrádková | Babyonline | 18.04.2024, 09:14
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×