banner

Jak poznám celozrnné pečivo?

Odpověď Mgr. Jana Eliášová, nutriční terapeutka:

Celozrnné pečivo na první pohled poznáte velmi těžko. Rozhodně se nenechte oklamat tmavou, hnědou barvou. Je to pečivo, jak udává legislativa, které musí obsahovat (minimálně) alespoň 80 % celozrnné mouky z celkového množství použité mouky. Největší úspěch při nákupu čerstvého celozrnného pečiva budete mít v pekařstvích. Obchodníci vám musí poskytnout informace o složení výrobku - pečiva. V supermarketech většinou úspěšní nebudete.

Sdílejte stránku

Předchozí článek:

Vhodnost bílého pečiva

Následující článek:

Zařazení ryb do jídelníčku

Poradna

Bartholiniho zlaza
avatar Tutus 09. 06. 2025

Dobry den. Jiz 3x jsem podstoupila operaci zanetu Bartholiniho zlazy. Leva strana po druhe operaci je uz uplne v poradku, na prave strane citim mirne zdureni, ktere neboli a asi 3 roky je beze zmen. Kazdopadne uz to znam dobre a vim, ze se to muze zmenit ze dne na den. Doporucila byste mi vyoperovani teto zlazy, abych predesla komplikavim? V zanicenem stavu, jestli si dobre vzpominam, se tato operace neda provest. Dekuji, s pozdravem Linda 46 let

Dobrý den,

ano, máte pravdu, operace se provádí ve fázi, kdy není zánět apod., v případě abscesu se provádí pouze incize a výplachy.

Štítky:

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

18 %
3 hlasy

82 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 17 unikátních návštěvníků

Diskuze 0