Předškolák Rosťa od Andělky

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Zajímavé články oddílu Předškolák Rosťa od Andělky

Představení předškoláka Rosti

Představení předškoláka Rosti

Předškolák Rostík  Rostík se narodil v dubnu 2007 A z mého milovaného miminka už je pořádný chlap a chystá se do školy. Uteklo to neskutečně. On se hrozně těší a já

Celý článek »

Rosťa - prosinec

Rosťa - prosinec

Předškolák Rosťa se připravuje na školu. Vyzkoušejte i Vy přípravu podle Předškolákových týdeníčků.

Celý článek »

Komerční sdělení
Rosťa - leden

Rosťa - leden

V lednu se rodiče dozvěděli, co všechno mají děti zvládnout před nástupem do školy. Děti navštívily ZŠ a vyzkoušely si den s prvňáčky.

Celý článek »

Rosťa - únor

Rosťa - únor

V únoru čekal Rosťu zápis do školy, přečtěte si, jak ho zvládl a jestli byl bez problémů přijat do školy.

Celý článek »

Rosťa - březen

Rosťa - březen

Maminka Andělka popisuje, jak se její syn připravuje na školu.

Celý článek »

Rosťa - duben

Rosťa - duben

Maminka předškoláka Rosti popisuje, jak prožili duben - bohužel se jim nevyhnuly nemoci, ale naštěstí oslava narozenin proběhla dle plánu.

Celý článek »

Rosťa - květen

Rosťa - květen

Rostík chytil o brášky neštovice, i tak se ale stihl připravit na besídku ke Dni matek. Co dalšího prožil?

Celý článek »

Rosťa - červen

Rosťa - červen

Předškolák Rostík už končí s docházkou do školky a chystá se do školy. Jak prožil měsíc červen?

Celý článek »

Komerční sdělení

Předškolák Rosťa od Andělky - diskuze

Vložit příspěvekČlanky s diskuzí

Poradna

Dobrý den paní doktorko,
chtěla jsem se ujistit v jakém případě může průjem ohrozit účinnost antikoncepce. Pokud bych měla například řidší stolici za 10h po užití antikoncepce a nejednalo by se o vodnatý opakovaný průjem, může byt účinek antikoncepce snížen? A v jakém případě je lepší užít druhou tabletu antikoncepce? Podle příbalového letáčku antikoncepce Azalia je její účinek snížen pokud je průjem do 4h od užití. Jedná-li se o řidší stolici a ne vodnaty průjem a je až za ty 4h od užití, může byt účinek snížen nebo nikoliv? Děkuji za Vaši odpověď

Dobrý den, pokud je průjem 10 hod po užití tabletky, pak by neměl být účinek snížen.. Jde o časový limit, ne o konzistenci stolice. Za 10 hod je tableta v trávicím traktu dávno vstřebaná a proto ji nemůže průjem ovlivnit. Řiďte se tedy informacemi v příbalovém letáku.

MUDr. Veronika Ťápalová | Babyonline | dnes, 17:51
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Zavřít reklamu
Inzerce