Inzerce
Inzerce
Inzerce

RODIČE A DĚTI NA START! Již tuto sobotu 19. května. Boty dolů, náš běh je tu!

Baví vaše děti běhat, skákat a soutěžit? Ještě víc je to bude bavit, když si zaběháte a zasoutěžíte společně. Zveme na bosonohé odpoledne plné legrace i sportovního napětí.

Minitratě pro nejmenší, běh pro opravdové závodníky na měřených tratích na 1km a 5km, symbolický pochod s dítětem na těle v šátku, nosítku nebo kočárku, chůze po skle i žhavém uhlí pro odvážné. 

V doprovodném programu: výtvarná lázeň v kreativních dílničkách, sportovní ochutnávky, parkur workshop, seznámení s bibliobusem Oskarem, tombola a další.

V tombole a na stupních vítězů vás čekají skvělé ceny od NaBoso, vstupenky do Jumpparku, lanového centra Proud; medaile pro každého odvážného minizávodníka.

Inzerce

 

Benefice jde na podporu rodičů bezplatné právní poradny APERIO pro rodiče. Těšíme se na vás!

Inzerce

Těšíme se na vás! Tuto sobotu, v parku Na Pankráci, Praha 4; www.aperio.cz 14.00 - 18.00

Inzertní sdělení

Inzerce
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Rodiče a děti na start! - diskuze

Poradna

Výsledky cytologie

| aksilE | 14.09.2021, 08:15

Dobrý den,
Je mi 26 let.

Děkuji moc za odpověď.


MUDr. Elena Peschoutová | Babyonline | 17.09.2021, 20:48
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Inzerce
×