Violčin "moon walk" tanec (Janney)

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Související články

Violčin "moon walk" tanec (Janney) - diskuze

Vložit příspěvekČlanky s diskuzí

Poradna

Dobrý den paní doktorko,
chtěla jsem se ujistit v jakém případě může průjem ohrozit účinnost antikoncepce. Pokud bych měla například řidší stolici za 10h po užití antikoncepce a nejednalo by se o vodnatý opakovaný průjem, může byt účinek antikoncepce snížen? A v jakém případě je lepší užít druhou tabletu antikoncepce? Podle příbalového letáčku antikoncepce Azalia je její účinek snížen pokud je průjem do 4h od užití. Jedná-li se o řidší stolici a ne vodnaty průjem a je až za ty 4h od užití, může byt účinek snížen nebo nikoliv? Děkuji za Vaši odpověď

Dobrý den, pokud je průjem 10 hod po užití tabletky, pak by neměl být účinek snížen.. Jde o časový limit, ne o konzistenci stolice. Za 10 hod je tableta v trávicím traktu dávno vstřebaná a proto ji nemůže průjem ovlivnit. Řiďte se tedy informacemi v příbalovém letáku.

MUDr. Veronika Ťápalová | Babyonline | dnes, 17:51
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Zavřít reklamu
Inzerce