Sraz Plzeň: červen 2008 očima nadule1

Byli jsme v Hradišti v bezvadné hospůdce - venku je spousta místa a dá se schovat i pod střechu.

Na fotce č. 1 jsou zleva: Můj manžel Tomáš, v náruči drží našeho syna Kubíka a manžel Báry (lirpy), který drží jejich syna Kubíčka.

Inzerce

Zajímavé je, že se oba Kubíčkové narodili ve stejný den, ve stejné porodnici 4.1. 2008 v Plzni ve FN Lochotín. S Bárou jsme čekaly společně na ambulanci a dokonce jsme spolu byly na CTG. Ona nakonec porodila cca o hodinu dřív císařem :-) Díky Baby Online jsme se daly dohromady a občas spolu vyrazíme ven.

Inzerce

Na fotce č. 2 jsou zleva: manžel Stáni, manžel Báry s Kubíkem, Bára, naproti Báře sedím já s Kubíkem a vedle mě Stáňa. Stánin syn Filip měl plné ruce práce hrát si na hřišti a i když se na nás chvílemi přišel podívat, tak fotit se nechtěl.

Sraz byl bezva, počasí nám přálo, i když to chvílemi vypadalo na pořádnou bouřku. Doufám, že příště se nás sejde ještě víc. Pivo chlapům chutnalo a je to super místo pro děti všech věkových kategorií. :-)

Autor textu a fotografií: nadule1

Inzerce

Ještě připojuji fotky od Stáni:

Inzerce

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Související články

Sraz Plzeň: červen 2008 - diskuze

Vložit příspěvekČlanky s diskuzí

Poradna

Výsledky cytologie

| aksilE | 14.09.2021, 08:15

Dobrý den,
Je mi 26 let.

Děkuji moc za odpověď.


MUDr. Elena Peschoutová | Babyonline | 17.09.2021, 20:48
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Inzerce
×