Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Hruskove povidla

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

2 - 3 kg hrusek

crbik octa

200g cukru (ja davam trtinovy, ale urcite to snese i krystal)

par hrebicku

2 vanilkove cukry

Postup: Hrusky umyju, odstranim stopky a spol. a neloupane dam varit do cca ctvrt litra vody. Po rozvareni primicham cukry, hrebicek, crbnu ocet a v pekaci soupnu na celej den do trouby na necelych 100 stupnu. Az je to huste tak, jak potrebuju, naliju do sklinky.

Tohle mnozstvi odpovida asi pullitrove sklince povidel

autor: zajic    Poslední změna: 25.10.2010 14:57:09
Předchozí článek nalozene tvaruzky Další článek Bezinkový likér
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×