banner

Postup


1 lžíce oleje, 400 g cibule, 1 palička česneku, 600 g cukety, 1 lžíce mletého zázvoru, 1 lžíce pálivé mleté papriky, 300 g rajčatového protlaku, 5 lžic sójové omáčky, 1 lžíce polévkového koření, špetka soli, 1 lžíce worcesterské omáčky


Na oleji osmahneme na plátky nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme oloupané a na kostičky nakrájené cukety, okořeníme, vmícháme rajčatový protlak, omáčky a polévkové koření, podle chuti osolíme. Zvolna dusíme dozměknutí. Směs rozdělíme do skleniček 1 cm pod okraj, uzavřeme a sterilujeme 30 minut při teplotě 80 stupňů.


 


Používám do číny k masu, na špagety, k pečenému masu nebo jako rozmixovanou směs na topinky.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Rizoto v papinaku

Následující recept:

Pribináček

Cuketa po orientálsku - diskuze

I já udělám.Už aby bylo léto
To vypadá parádně, v létě až budou cukety si udělám zásobu.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40