banner

Postup

3 kg zeleniny (cuketa, patison, okurka, paprika, zelené rajče, cibule, kozí rohy nebo feferon,...


nálev na bzenecké okurky - ca. 2l


 


podle návodu jsem uvařila nálev a přecedila. Zeleninu jsem nakrájela na kostičky, zalila nálevem a nechala přejít varem. Nacpala do sklinek a zavařila (zavařuju na sklokeramice - po 15 min. vypnu a nechám 5 min.dojít).


 


je to ostřejší, možná to sem ani nepatří, ale manželovi to chutná :-) tak se to třeba bude někomu hodit.


Vzniklo to vlastně náhodou - na jaře jsem zasela celé balíčky semínek cukety, patisonu a okurek a teď honem co s tím...

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Cuketa s vajíčkem

Následující recept:

cesnakova

čalamáda - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
7 hlasů

79 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 42 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici