banner

Postup

Ostříháte meduňku, nacpete do hrnce, zalijete vařící vodou a necháte 24 hodin luhovat. Potom vyhodíte meduňku, sypnete trošku kyseliny citronové (tak pytlík na 5 litrů) a rozpustíte tolik cukru, aby vznikl syrup. Ale pozor! Syrup je fakt účinný, já si s ním jednou dost velkoryse přisladila čaj a měla jsem mírného motáka.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Pngasius na zelenině

Následující recept:

Pangasius v alobalu

Meduňkový syrup - diskuze

a zrovna mám přerostlý záhon
supr!! zkusím ho! Máme velkej keř na zahradě tak ho aspoň zužitkuju!!

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
4 hlasy

78 %
18 hlasů

4 %
1 hlas

Celkem hlasovalo 23 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40