banner

Postup

Na másle osmahnu mraženou zeleninku a nechám chvíli podusit potom přihodím filety z pangasa opržím z obou stran a podliju a nechám dusit.
Pangasa si ráno pokapu olivovím olejem ,trochu podravky bez glut. špetku rybího koření ( mám fírské koření na rybu- je strašne chutné ) a špetku soli. Podávám s br. kaší a s malou se můžeme utlouct

Sdílejte stránku

Následující recept:

Meduňkový syrup

Pngasius na zelenině - diskuze

no uplne se mi sbihaji sliny

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

79 %
31 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 39 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici