banner

Postup

Ingredience:
750 g mrkve,
2 lžíce oleje,
2-3 stroužky česneku,
kousek čerstvého másla,
sůl,
petrželka

Postup:
Mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka. Na oleji zpěníme utřený česnek, přidáme mrkev, sůl a podlijeme malým množstvím vroucí vody. Dusíme, až je mrkev měkká. Při podávání ji pokapeme máslem a posypeme petrželkou. Podáváme jako přílohu ke karbanátkům nebo vařenému masu, druhou přílohou jsou vařené brambory.

Sdílejte stránku

Mrkev na česneku - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40