banner

Postup

Ingredience:
500 g červené čočky,
1 čajová lžička kurkumy,
1/2 čajové lžičky kmínu,
4 stroužky česneku,
50 g másla,
3 jarní cibulky

Postup:
Čočku omyjeme, uvaříme s kurkumou a kmínem doměkka ve slané vodě asi 15 - 20 minut. Rozmixujeme na kaši. Stroužky česneku nakrájíme na jemné proužky a opatrně orestujeme na másle, nesmějí zhnědnout, protože potom chutnají hořce. Vzniklý tuk z restování přelijeme přes kaši a nakonec ji posypeme nakrájenou jarní cibulkou. Podáváme jako přílohu k pečenému masu.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Bylinková rýže

Následující recept:

Mrkev na česneku

Červená čočka s česnekem a jarní cibulkou - diskuze

Také je moc dobrá zelená čočka.Jsou to moc dobré saláty a přílohy.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

19 %
8 hlasů

77 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 43 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici