banner

Postup

Určitě mnohé znáte,jen pod jiným názvem.


 


Nejdříve svařit-


4 lžíce kečupu


4 lžíce worchestru


4 lžíce hořčice


4 lžíce octa


4 lžičky cukru


 


Než směs vychladne,nakrájet do mísy najemno 2 cibule a cca 750g kababosu(špekáčků,párků) na kolečka.Přilejete svařenou směs a 5 lžic majolky.


Podle chuti můžete osolit a opepřit.Podáváme s čerstvým pečivem.


Můžete vylepšit kyselou okurkou nebo kapií.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Kabanosový (buřtový) salát - diskuze

my ho budem mít zítra k večeři a to žádnýho vetřelce nečekám a ujíždím na to taky
Tak tenhle recept mě ničí,zjišťuju že se tím krmím aspoň 1 týdně.
Tak hlásím vyzkoušeno a je to opravdu moc dobré. Jen teda jsem to dělala ze čtvrtiny věcí - na ochutnání a musím říct, že to bylo úplně akorát. Víc bychom toho ani nesnědli :))
je to výbornépříště přidám ale ještě i tu papriku

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40