banner

Postup

Vyšleháme do pěny 5 žloutků + 25dkg pískového cukru + 5 lžic horké vody.Přidáme 15dkg hladké mouky,1 prášek do pečiva a na konec sníh z 5 bílků.Upéct ve vymyzaném a vysypaném plechu(já používám pečící papír).

Ušlehat 1 šlehačku s 1 ztužovačem.Do té přidat 2 zakysané smetany a 2 plechovky ananasu,mandarinek,jahod(to,co máte rádi).Šťávu z kompotu slít mimo a doplnit do 3/4l vodou.Šlehačkovou hmotu natřít na piškot.

Z kompotoné šťávy a 2 vanilkových pudinků uvařit želé a inhed nalít na šlehačkovou hmotu.(Já jsem tu kompotovou šťávu trošku přisladila).
Dát vychladit a pak už jen konzumovat třeba ke kávičce.


Fotogalerie

Sdílejte stránku

Žravá buchta - diskuze

Takové buchty-zákusky ty mám nejradší.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

24 %
16 hlasů

71 %
47 hlasů

5 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici