banner

Postup

1 a 1/2 hrnku polohrubé mouky


1 hrnek cukru


1/2 hrnku oleje


1/2 hrnku mléka


2 vejce


1 prášek do pečiva


1 tvaroh - vanička


 


Vše smíchat do hladkého těsta, nalít do vymazané a vysypané formy nebo silikonové formy jakéhokoliv tvaru a péct při teplotě 180°C cca 1 hodinu.  Pro vylepšení do těsta přidávám nasekané ořechy (lískové nebo vlašské), nalámanou čokoládu, rozinky, kakao... je možné upéct i jako klasickou mramorovou bábovku.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

peceme bez vajec

Následující recept:

Nadívaný losos - sváteční

Tvarohová buchta hrnková - diskuze

peču
Je výborná
tak už se to peče, dělala jsem to v bábovkové formě a přidala jsem hrozinky. Už se těším.
mňam, jdu na to

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40