banner

Postup

1 a 1/2 hrnku polohrubé mouky


1 hrnek cukru


1/2 hrnku oleje


1/2 hrnku mléka


2 vejce


1 prášek do pečiva


1 tvaroh - vanička


 


Vše smíchat do hladkého těsta, nalít do vymazané a vysypané formy nebo silikonové formy jakéhokoliv tvaru a péct při teplotě 180°C cca 1 hodinu.  Pro vylepšení do těsta přidávám nasekané ořechy (lískové nebo vlašské), nalámanou čokoládu, rozinky, kakao... je možné upéct i jako klasickou mramorovou bábovku.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

peceme bez vajec

Následující recept:

Nadívaný losos - sváteční

Tvarohová buchta hrnková - diskuze

peču
Je výborná
tak už se to peče, dělala jsem to v bábovkové formě a přidala jsem hrozinky. Už se těším.
mňam, jdu na to

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

80 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 41 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici