banner

Postup

žloutkový krém
*0,5 l mléka
*2 pudinkové prášky
*cukr krupice
*půl kostky másla

máslový krém
*0,5 l mléka
*2 pudinkové prášky
*cukr krupice
*0,5kg másla (2 kostky)

Nemám pro vás recept na dortík,snad později.Jen vychytávku na krém.Pokud chcete tak zvaný žloutkový krém.Do půl litru mléka dáte ne jeden,jak je psáno,ale dva pudinkové prášky a cukr-ten normálně.Vše se smíchá hned ještě za studena a metličkou stále míchat!Až se budou tvořit bubliny v hustém krému,tak ještě vydržte alespoň minutku.Nevadí když jsou cucky,vážně ne.Je to opravdu hodně husté,hlavně míchat ať se nepřichytí nic ke dnu a nechat ty bublinky,to je důležité,kvůli chuti-odpařuje se škrob.Po vychlazení dáme z balení tolik másla kolik bylo mléka,takže půl kostky.Mixujeme a mixujeme.Když chcete tak zvaný máslový krém,vše se dělá stejně,jen na půl litru mléka je půl kila másla,ale já to šidím a taky to pak drží a dá se krásně zdobit.Veru

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Pudinkový - nepečený dort

Následující recept:

Těstoviny

Tip od cukrářky - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

70 %
47 hlasů

4 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici