banner

Postup

Třít:10dkg hery,10dkg másla,5 žloutků,3lžíce kakaa,3 lžíce rumu.Přidat 20dkg polohrubé mouky,1/2 prášku do pečiva,sníh z 5 bílků.
Upéct.Na teplou buchtu poleva:40dkg moučkového cukru,2 lžíce horké vody,6 lžic rumu.
Jde to hrozně rychle.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Janina buchta

Následující recept:

Úsporné okurky

Rumová buchta - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40