banner

Postup

Spodní těsto:30dkg polohrubé muoky,10dkg rozehřáté hery,10dkg moučkového cukru,2 lžíce kakaa,4 lžíce vlažné vody,1/2 prášku do pečiva,1 vejce.
Náplň:3 tvarohy,1 vejce,1 vanilkový cukr,rozinky,citr.kůra,mléko dle potřeby-náplň raději řidší.
Horní těsto:15dkg moučkového cukru,3 žloutky,20dkg polohrubé mouky,1/2 prášku do pečiva,1/2 skleničky oleje,5 lžic vody,sníh ze 3 bílků.
Vše na sebe navršit a péct.Dobrou chuť.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Jablečný moučník

Následující recept:

Rumová buchta

Janina buchta - diskuze

mňam

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

24 %
16 hlasů

71 %
47 hlasů

5 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici