banner

Postup

Spodní těsto:30dkg polohrubé muoky,10dkg rozehřáté hery,10dkg moučkového cukru,2 lžíce kakaa,4 lžíce vlažné vody,1/2 prášku do pečiva,1 vejce.
Náplň:3 tvarohy,1 vejce,1 vanilkový cukr,rozinky,citr.kůra,mléko dle potřeby-náplň raději řidší.
Horní těsto:15dkg moučkového cukru,3 žloutky,20dkg polohrubé mouky,1/2 prášku do pečiva,1/2 skleničky oleje,5 lžic vody,sníh ze 3 bílků.
Vše na sebe navršit a péct.Dobrou chuť.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Jablečný moučník

Následující recept:

Rumová buchta

Janina buchta - diskuze

mňam

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40