banner

Postup

Zase jsem si to zjednodušila a udělala ho dietnější.V puvodním receptu se dělá rozvar z cukru.Já použila normální sirupy.
Upekla jsem piškot,ale spíše takové babovkové těsto.Piškot by byl moc jemný.
Rozkrájela na 3 placky.Jednu ponořila do pomeračového sirupu,kde jsem přidala citron.druhou jsem dala do malinového,kde jsem přidala rum.Pak jsem to pospojovala rybízovou marmeládou a nahoru udělala citonovou polevu.
Byl výborný,ale nejlepší byl poslední kousek tak za 3 dny.To se uleželo.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Svačinka do školy

Punčák - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40