banner

Postup

Suroviny:


5 vajec


200 g moučkového cukru


150 ml oleje


150 ml vody


300 g polohrubé mouky


100 g mletých vlašských ořechů


prášek do pečiva


 


Postup:


Utřeme žloutky s moučkovým cukrem. Přidáme olej, vodu, polohrubou mouku, prášek do pečiva, vlašské ořechy a sníh z bílků. Formu na bábovku vymažeme a vysypeme, nalijeme připravenou hmotu a pečeme.


Velmi rychlá, výsledek překvapivě dobrý!

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Sypaný koláč

Ořechová bábovka - diskuze

výborná

Taky jsem ji vyzkoušela, musím potvrdit, že je moc dobrá. Myslím, že si zařezení do kuchařky zaslouží...
úžasně nadýchaná a nebyla ani tolik sladká, zmizela za pár hodin, měla jsem upéct dvě
ted sem jí vytáhla z trouby,je dost velká,vypadá dobře a šla hezky vyklopit,Maty okolo ní běhá jak blázen
Dělám ji taky, akorát s míň surovinama. Toto je jediná, co manžel pozře.

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40