banner

Postup

tak i já po delší době přispěji.tahle buchta je opravdu rychlá a levná.


asi jedny velké piškoty


2 pudinky jakékoli


2 pytlíky želatiny


piškoty poklademe na dno plechu placatou stranou,navrch do mezer dáme další piškoty zase obráceně.potom si uvaříme pudink a ještě teplý ho opatrně lejeme na ty piškoty mužeme dát i nějaké ovoce.a zalít želatinou.nejlepší je nechat do druhého dne aby piškoty zvláčněli.ale u nás tohle vydrží max pul dne v lednici

Sdílejte stránku

nepečená buchta - diskuze

Mňáááááááám.I výroba půjde rychle.To vyzkouším.
Mňáááááááám.I výroba půjde rychle.To vyzkouším.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

80 %
32 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 40 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici